01/10/2013

VENUEZ

VENUEZ is een tijdschrift voor de hospitality. Een keer bladeren door dit prachtig vormgegeven tijdschrift levert me altijd al minstens vijf adressen voor mijn verlanglijst waar ik wil eten en slapen. En zaken voor mijn to do lijst als: limoncello in de prosecco proberen. 

In het laatste nummer zie ik landelijke trends als duurzaamheid, meer gastgerichtheid en toenemende samenwerking in de hospitality. Foto’s van nieuwe hotels hebben enigszins een retro feel. De vormgeving en de kleuren van het nieuwe Hilton hotel in Rotterdam hebben absoluut een jaren vijftig gevoel. Zijn dit nog steeds effecten van de serie Mad Men?

Grappig vind ik een artikel over de Koffie Omfiets Kaart. Koffieliefhebbers in Amsterdam kunnen met deze kaart bij verschillende koffiebarretjes op verschillende locaties sparen voor gratis koffie. Een mooi voorbeeld van “Delen is het nieuwe hebben”. Mocht deze kaart in Eindhoven igeïntroduceerd worden, deel ik alvast mijn suggesties voor de deelnemende koffiemakers: het Koffiehuisje op Strijp-S, Coffeeyou in de Witte Dame, Coffeelovers in boekhandel Polare, Giovanni in de Heuvelgalerie en de Farm Coffeebar in de hal van Airport Eindhoven.  

www.venuez.nl